Handtassen

Filter
Sorteer
1735 modellen
Sorteer op

Onze handtassen

Op zoek naar een nieuwe it-bag? Een sporttas of een mooie avondtas nodig? Voor elke gelegenheid heeft Sarenza een tas die je nodig hebt. Van de essentiële XXL-draagtas tot de schoudertas of de rugzak, vind snel het model dat je elke dag vergezelt. En heren, geen paniek, we vergeten jullie niet! Ontdek jouw favoriet in onze selectie tassen voor heren.

Wat zouden we doen zonder onze handtassen?

Omdat het soms moeilijk is om je huis te verlaten zonder veel spullen mee te nemen, is je handtas je beste vriend. Afhankelijk van de grootte kun je eenvoudig een boek, een telefoon, een portemonnee en soms zelfs een laptop mee nemen. En om het nuttige met de stijl te combineren, gaan we natuurlijk voor een model dat zich perfect aanpast aan onze garderobe. We kiezen vervolgens ons perfecte model via trends en onze wensen, in soepel leer, suède of krokodilstijl, kleurrijk of sober. Terwijl stadsbewoners en zakenvrouwen gemakkelijk vallen voor gestructureerde shoppers, kiezen werkende moeders liever voor schoudertassen waardoor ze hun handen vrij hebben.

Gewaardeerd door vrouwen die vaak een mooie collectie hebben, is de handtas tegenwoordig ook een mannelijk accessoire. Tegenwoordig kunnen velen van hen niet meer zonder hun sporttas, hun oude leren tas voor hun werk of hun rugzak voor een wandeldag. Nu is het aan jou om het beste model voor jouw behoeften te vinden!