Profiteer van onbeperkte gratis levering en retour gedurende een jaar voor slechts €19,90!
De voordelen
 • Gratis levering en retour
  Gratis thuisbezorging zonder minimumaankoopbedrag en gratis retourneringen
 • Prioriteit bij de klantenservice
  Voorrang bij de afhandeling van uw verzoek per e-mail
 • Exclusieve aanbiedingen
  Toegang tot extra promotiecodes tijdens onze grote acties
 • Voordelen het hele jaar door
  Verrassingen en nog veel meer!
+
Even rekenen?
Aantal bestellingen
Zonder abonnement
Met abonnement
1
€4,99
€19,90
5
€24,95
€19,90
Bespaar €5,05
10
€49,90
€19,90
Bespaar €30
15
€74,85
€19,90
Bespaar €54,95
20
€99,80
€19,90
Bespaar €79,90

Onze Best-sellers

FAQ
Wat is SARENZA PLUS ?

Sarenza Plus is: Een betaalde service in de vorm van een jaarlijks abonnement, waarmee u het hele jaar door van vele voordelen kunt profiteren! De voordelen van Sarenza Plus zijn geldig voor alle producten die door Sarenza worden verkocht en verzonden (met uitzondering van producten van de Marktplaats). Het abonnement kost €19,90 en moet bij uw deelname aan het programma worden betaald. Deze service verplicht u voor een periode van 12 maanden, die kan worden verlengd door een nieuwe bijdrage te betalen.

Wat zijn de voordelen van SARENZA PLUS ?

Sarenza Plus is een premiumservice (behalve voor producten op de marktplaats) die het volgende omvat: 1- Gratis onbeperkte levering zonder minimumaankoopbedrag (behalve in het weekend en op feestdagen), binnen 24 uur en rechtstreeks bij u thuis. 2- Gratis retourneren het hele jaar door 3- Prioritaire toegang tot de klantenservice 4- Exclusieve aanbiedingen 5- Speciale ervaringen

Hoe lid worden van het SARENZA PLUS-programma?

Om toegang te krijgen tot de functies van Sarenza Plus, hoeft u alleen maar Sarenza Plus te selecteren als verzendwijze na bevestiging van uw winkelmandje. Deze betaalde dienst, die €19,90 bedraagt en bij inschrijving moet worden betaald, verbindt u voor een periode van 12 maanden. Na deze periode hoeft u alleen maar uw lidmaatschap te vernieuwen als u er nog steeds van wilt profiteren. U ontvangt een e-mail waarin u wordt uitgenodigd om uw abonnement 30 dagen voor het verstrijken van de datum te verlengen.

Ik wil mijn SARENZA PLUS-abonnement annuleren. Hoe doe ik dat?

Het is niet nodig om uw abonnement op te zeggen als u het wilt beëindigen, omdat de verlenging niet automatisch plaatsvindt. Uw betrokkenheid geldt voor een periode van 12 maanden, dus u kunt blijven profiteren van uw voordelen tot het einde van uw abonnement.

Prioritaire klantenservice

Uw Sarenza Plus-abonnement geeft u voorrang en prioritaire toegang tot onze klantenservice, die u graag helpt! Om hiervan te profiteren, gaat u eenvoudig naar de rubriek "Sarenza Plus-abonnement" in uw klantenaccount. De contactgegevens van de klantenservice worden vermeld in de betreffende rubriek.