Onze partners

Trusted Shops

Sarenza.nl is een gecertificeerde online schoenenwinkel je kunt vertrouwen waar de bescherming en tevredenheid de klant op de eerste plaats komen. Met het Trusted Shops keurmerk ontmoeten wij meer dan 100 kwaliteitscriteria. Deze criteria worden constant ontwikkeld en vernieuwd door onafhankelijke consumenten en voorvechters van privacy. Dankzij regelmatige evaluaties van bedrijfsjuristen en IT-experts blijven we in staat zijn om onze online schoenenwinkel te presenteren met het Trusted Shops keurmerk.
Meer weten over Trusted Shops

PayPal

PayPal is sinds 1998 een eenvoudige en beveiligde online betalingsmethode. Met PayPal heb je de mogelijkheid om transacties online te regelen zonder je financiële informatie te communiceren. Daarnaast heb je de mogelijkheid om aankopen te verrichten door enkel je e-mailadres en PayPal wachtwoord in te vullen.
Meer weten over PayPal

Visa

Visa is een betalings- en technologiebedrijf. Visa verzorgt vertrouwde, eenvoudige, veilige en contactloze betalingen. Met Visa krijg je gemakkelijke toegang tot je geld en beheer je al je betalingen zelfstandig.
Meer weten over Visa

Mastercard

MasterCard is sinds 1960 het credit merk van MasterCard Worldwide. Een creditcard maakt het consumenten gemakkelijker tot het doen van aankopen, omdat zij snel en efficiënt kunnen betalen, ook voor de grotere aankopen. Ook buitenlandse klanten zullen erop letten, dat een winkel MasterCard accepteert.
Meer weten over Mastercard

Maestro

Maestro is een betaalmerk van MasterCard worldwide. Op vrijwel iedere betaalpas die je van een Nederlandse bank ontvangt staat het vertrouwde Maestro logo. Het Maestro logo herken je aan de rode en blauwe bol.
Meer weten over Maestro

iDeal

iDeal verzorgt alle online betalingen via je eigen bank. Dit kan bij niet alleen webshops maar ook bij andere online organisaties. iDeal is gebaseerd op internetbankieren en hanteert vertrouwde beveiligingstechnieken. Het bedrijf bestaat sinds 2005 en heeft al meer dan 500 miljoen online betalingen verzorgd. Dit online betaalmiddel wordt sinds de oprichting verkozen tot de top-10 van sterke en onmisbare merken.
Meer weten over iDeal

Klarna

Klarna is door Sarenza gekozen als partner voor alle betalingen per factuur. Klarna is een Zweeds bedrijf (ingeschreven bij de Zweedse Kamer van Koophandel onder nr. 5556737-0431), en één van de Europese marktleiders op het gebied van betalingen per factuur. Klarna staat bovendien ingeschreven bij De Nederlandsche Bank geregistreerd als aanbieder van kredieten.
Meer weten over Klarna

PostNL

PostNL is in 1799 opgericht als de nationale Nederlandse post. PostNL bezorgt zes dagen per week, van maandag tot zaterdag gemiddeld 800.000 pakketten in de Benelux. In Nederland bestaat PostNL uit 23 depots en er is altijd een retailpunt dichtbij.. De consument en de zakelijke klant zijn ons uitgangspunt bij alles wat we doen. We vinden het belangrijk om post voor iedereen toegankelijk en betrouwbaar te houden, zowel in de stad als op het platteland. Wij maken het online winkelen steeds gemakkelijker. We helpen webwinkels te groeien door steeds meer bezorgopties aan te bieden. Daarnaast krijgt de consument steeds meer controle over het moment waarop en de plek waar we een pakket bezorgen. PostNL is altijd dichtbij. Via de PostNL App op de smartphone en tablet én in de buurt.